Events Calendar

Title Start Date End Date Description Location Contact Extra Info
Extern evenement: British autojumble Sunday 23 June 2024 Sunday 23 June 2024 Jubileumeditie (25 jaar)met weer een prachtige verzameling Engelse klassiekers, kofferbakverkopen, handelaren, muziek, feestelijke activiteiten, horeca en veel gezelligheid. Toegang is gratis. De RRT staat er ook met een stand dus kom zeker even gezellig kletsen. Lidopark Waalwijk https://www.britishautojumble.nl/
Trust cafe Wednesday 03 July 2024 Wednesday 03 July 2024 Iedere 1ste woensdag van de maand. Gezellig samenzijn en wat kletsen over die bijzondere auto van ons. Ivm verbouwing tijdelijk van Houten naar De Bilt.  vd Valk hotel Biltschehoek, De Holle Bilt 1, De Bilt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het is rond 20.00 uur in de hoofdbar van het Hotel. Ook een leuke gelegenheid voor niet-leden die eens kennis willen maken met de club.
Familieweekend RRT in Barchem Friday 27 September 2024 Sunday 29 September 2024 Tijd voor ons traditionele familieweekend. We gaan naar camping Reusterman (www.reusterman.nl) aan de Looweg 3 te Barchem. De camping heeft ook 3 chalets te huur. De rust, ruimte, gastvrijheid en gemoedelijkheid die hier te vinden zijn, bieden garantie voor een geslaagd kampeerweekend. Aldus de campingeigenaar ?. Onze ervaring vorig jaar was erg positief. De Achterhoek is een prachtige streek met allerlei mogelijkheden. We zitten op een apart gedeelte van de camping wat alleen voor ons open wordt gehouden. Wij staan daar als club en er is genoeg ruimte voor de clubtent. Programma: vrijdag; In de avond een pub quiz en gezellig samenzijn in of naast de clubtent. Zaterdag; een rit in de omgeving. In de avond gezamenlijk BBQ'en. Zondag: er wordt nog nagedacht over het programma.  Looweg 3, Barchem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.reusterman.nl
De 4x4 vakantiebeurs Saturday 19 October 2024 Sunday 20 October 2024 De vertrouwde Outdoor beurs gaat weer los!
De beurs is nog altijd bij uitstek dé plek waar je moet zijn voor een avontuurlijke vakantie (voorbereiding) met jouw 4×4. Tijdens deze editie is er voor de bezoeker weer van alles te beleven. Er is van alles te vinden over vakantiebestemmingen, avontuurlijk kamperen en attributen om je helemaal reisklaar te maken.
Dé 4×4 Vakantiebeurs wordt georganiseerd door de Land Rover Club Holland en is gratis voor iedereen toegankelijk. Elk jaar komen er ongeveer 4.000 bezoekers op af. Kom gerust een kijkje nemen!
Valburgsestraat 45 te Valburg https://www.lrch.nl/evenementen/agenda/de-4x4-vakantiebeurs-19-20-oktober-2024/